Id | Author | Title | Wydawnictwo | Dział |
---|---|---|---|---|
1650 | Tatarczuch, Wojciech | Potrawy z królików
Tytuł: Potrawy z królików Autor: Tatarczuch, Wojciech Dział: 0/9 083.1 Wydawnictwo: Warszawa Watra 1987 ISBN: 83-225-0205-2 Opis fizyczny: 157, [3] s. : rys. ; 21 cm. Hasła przedmiotowe: Królik ; hodowla; Mięso królicze ; kucharstwo i przetwórstwo; |
Warszawa Watra 1987 | 0/9 083.1 |
1596 | Jakimowicz-Klein, Barbara | Dania z mięsa i drobiu
Tytuł: Dania z mięsa i drobiu Autor: Jakimowicz-Klein, Barbara Dział: 0/9 083.1 Wydawnictwo: Warszawa Świat Książki - Bertelsmann Media 2007 ISBN: 978-83-247-0738-6 Opis fizyczny: 143, [1] s., [8] s. tabl. kolor. : il. ; 21 cm. Hasła przedmiotowe: Mięso ; kucharstwo i przetwórstwo; |
Warszawa Świat Książki - Bertelsmann Media 2007 | 0/9 083.1 |